Beste kwissers,

Ter herinnering!

Vrijdagavond  25 maart,

Spelen we onze Maasbommelse Superkwis 2021.

De teamleider kan om 19.00 uur het kwisboek komen ophalen in het Hanzehuys.  Daarna spelen jullie op eigen locatie de kwis. Net als voorgaande jaren zullen ook teamleden voor opdrachten in de avond op pad moeten. We hopen jullie allemaal weer te zien en wensen jullie een ouderwetse gezellige avond vol stress en plezier.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving in Hanzebládje en op de website zal de uitslagavond op zaterdagavond 2 april niet doorgaan! 

Om verschillende redenen, o.a. coronaperikelen en afzeggingen vanwege vakanties hebben we besloten een alternatieve uitslagbijeenkomst, in samenwerking met het regieteam van het Hanzeweekend, te organiseren. 

zondagmiddag 24 april van 14.00 u tot 16.00 u

Is er een inloopmiddag voor het hele dorp en alle geïnteresseerden van het Hanzeweekend. 

Iedereen kan komen kijken naar de stand van zaken rondom het Hanzeweekendspektakel op 16 en 17 juli. Er is van alles te zien en genoeg vertier. Meer info hierover volgt t.z.t.       

Tijdens deze middag rondom ± 15.00 u zullen we de uitslag van de kwis bekend maken en de prijzen uitreiken. Ook zullen we dan bekend maken naar welk goed doel onze kleine opbrengst zal gaan. Wij hopen dat vele kwissers tijdens deze middag aanwezig zijn.

Tevens delen wij jullie mee dat deze lustrumkwis, na 5 jaar, ook de laatste kwis is die Lard en Ger organiseren. We geven graag het stokje over aan anderen die wellicht de traditie willen voortzetten.

Veel succes allemaal op vrijdag 25 maart!

Meer info nodig?  Bel of mail naar:

Lard Brands, lardencorry@gmail.com  ( 06-23295394) 

Ger Broekmans,  gerbroekmans@gmail.com  ( 06-20070966)